Sunday, November 21, 2010

SELAMAT PENGANTIN BARU!! (PART 1)

(Awas ini adalah entri bergambar)

Assalamualaikum, maaflah kalu entri ni macam dah lewat sangat kan, dah basi gitu. Tapi x apalah yang penting isinya kan. :P

Macam yang uols tahu awal bulan aritu me menyambut orang baru ie adik ipar der. Majlis yang berlangsung di rumah me pada 6 Nov haritu dan menyambut menantu pada 13 Nov. Mmg sedikit sibuk tu yang blog tak berapa terkini. Jom layan pic yg hubie me snap guna Iphone 4 beliau, bleh tahan u pic ni..cantik gak compare ngan dslr


adik mekap sendiri utk maj nikah

me like this post, sudut yg menarik tanpa sebarang editan


dia mmg terserlah gedikzzz hahahah

she with our beloved mum

Pssstt - uols dah join tak GA dari pengantin? kalu belum cepat ada kat sini

2 comments:

Mama Zharfan said...

selamat pengatin baru utk ur adik. dia sgt cantik!!! siyes!!

asfiedaimpiana said...

On behalf, tq 4 ur compliment sis, mau kembang x hengat punya kalu dia bc blog me (dia mmg akan slalu bc punya :D) hihihiii
Solekan tu dia sendiri, time sanding br pakai mak andam,
Dia mmg kaki melaram bukan cam kakak dia ni, malas nak berhias, kalu ada anak lainla ni x ada, teruk sgt kan hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!