Tuesday, November 23, 2010

GA Yang Suram

Salam, apa kabar? Em me tak dapat nak update sangat pulak, walau ada BroadBand DG tapi tidak brapa stabil la, huhuhuhu.

Straigth to the point, ni kali ke-2 me buat GA , tp nampaknya mcam tak ada sambutan kan, nape ekk? Adakah kurang promosi n publisiti? Atau sebab tak buat BW? Atau sebab Hadiah yang x brapa hebat?
(Eleh dah buat tu, diam2 je la kan, x payah bising2. Kalu orang tak nak join biarla, yang sedih2 tu nape?)

Lorr, bukan nak merungut ke apa, coz me macam nak bg kat ramai jer, tp kalu sambutan kurang, kang jadi mcam GA hari tu. Sume me bagi, x kisah lah kan sapa je yg join, bukan masalah beso pun, betul tak?

Moral of stori - ingat senang ke nak buat org join GA kita? Bak kata orang ukur baju badan sendiri, tp pepatah me, tgk blog sendiri n perbaiki la utk tarik minat org betul tak? ;P

4 comments:

Jieda said...

Salam..rasanya mungkin sebab kurang publisiti.Jangan sedih-sedih,manalah tau kot2 nak dekat tarikh tutup,berduyun orang join he3

mama tisya said...

will join tguuuu....insya allah diorang join nanti

tomatokering :) said...

dorg tunggu no 131 kot..hihi,,
jgn risau..mesti ramai punye..meh sy promot kan sat ;)

(One) SiTi* said...

alahai suram ke?
xpe..xpe..
buat promosi lebih kan nt GA lain ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!