Thursday, November 11, 2010

Chinta Mati Ker?

Salam uols.

Wah hari ni last day drama Chinta (uols tgk ker?). Me tgk coz time ptg ni jela me dpt realese tensen kat opis. Mlm kang hubie je yg akan tgk.

Emm agak2 nyer apa ending drama ni yer? (me tgk bkn pasal si FS tu tau, dah dia pelakonnya, kalu org lain me rasa me tgk gak)

Eee bestnyer kalu ending tu si Chinta tu mati kan, bleh ler si Saidatul n Rasul live happily eber after hahaahaa..(jahatnyer me)

Tp rasanya mcm tu jer bunga2 gint tu, takper kita tungguuuu..!!!!

1 comment:

mama tisya said...

mmg dh agak chinta mati cz slalu je nmpk die pengsan...kita suka tgk citer ni sebab pelakon fav ada..saper lg ady putra...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!