Wednesday, November 10, 2010

Doktor Cabul Pesakit Dengan Ciuman?

Assalamualaikum..
Apa khabar korang? sihat? ALhamdulillah. Lama tak update blog. Sibukla minggu lepas, maklumlah nak menyambut orang baru (cheewaahh bunyi meriah nampak ;P). Betul la nak sambut orang baru, walaupun ipar kan? ;P

Wah apa kes tajuk ceta n3 PANASS tuu mcm tajuk kes ACK (sekarang ni tgh hangat sangat2...sampai keluar front page hmetro kau. Apa Kes? gi la korang google, me tak campur). Alkisahnyer ahad lepas.. Me kena cium dengan sorang doktor ni, perrgghh psiko beb doktor ni, main cium2 tuu...maunyer tak MARAH..hanging satu badann tuuuu!!!!

Tapi me macam suke jer kena cium...sebab ciuman dia best!!!...(peerghhh apa ni? Giler ke apa?)
Sebab me kena cium dengan ni...






Heheheheeee...uols jangan mare yer..me try buat prank n3..hehehehe me menang contest dekat page doc farynn tu nak baca? Ni Ha dan kat SINI...


Pssstt me kan mmg chocolaholics kan..dpt plak coklat Kisses tuu...mmg beshh terbaikk
Neway tq doc farynn

3 comments:

mama tisya said...

tajuk entry wt suspen je..br nk tnye klinik mn td:-p best ler dpt coklat

asfiedaimpiana said...

Hehehe....pestime wat prank n3 hehehehee

Mama Zharfan said...

me pun suka jer choc ni :) setakat sebijik bolehleh me mkn sbb me tak suka mkn choc :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!