Friday, May 14, 2010

STRessss & TEnsEN Jer

SAbo jelah kan, aku pun x tau naper ngan lappy aku ni, aku tgh bersemangat nak menulis ni, dia wat hal, tu yg n3 sblm ni jd lain, aku buat lain bila post jadi lain...eeeee
Dah la tgh berkobar2 nak hapdet n3 ni (semangat tgh membara seperti pemain2 badminton yg nak turun lawan China petang ni...ChaiiYOO MESIA TEAM!!!) (Sempat lg tuh...hehehehehe)

Wahai la lappy jgn la kome wat hal yer...aku nak hapdet stori yg byk ni, dah berhabuk blog aku seminggu ni..

Kebetulan aku lak cuti hari ni, tp esok kena keje woo...1 hari tuh!!

*Weekend yg penuh agenda di PUTRAJAYA ni dengan HARI BELIA xtvt..esok JOM HEBOH Edisi HARI BELIA...konon nak gi skoding n snapping pektures, tp cam malas woo..dah namanya cuti!!*

1 comment:

mama zharfan said...

naper dgn lappy ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!