Tuesday, May 18, 2010

Hidup Selepas Adamaya? :P




Salam sume....

Hahahahaa...gilerrr arr penangan Adamaya ni, even my hubie yg x suka tgk drama melayu pun bleh addict (tahniah to the director). Elehh dia jawab balik apa tau...'I suka tgk Amani jer, kalau x kerana Amani yg cute tu x adanyer i tgk'...isshhh kira penangan gak la tu kan...

    si comei Amani yg menjadi pujaan ramai...gilee uols glamer tuh!!

comeeiiii nyerrr!!

Emm...so ceta dah habis last week..payahla nak jumpe lg ceta2 yg menarik mcm ni...sampaikan somi2 yg x minat (mcm somi i tu)...tunggu jer laa kan ceta baru laks..

2 comments:

Dokter faRyn said...

tak pernah ada masa nak tengok. sampai dah habis pun cerita ek.

huhu.

asfiedaimpiana said...

gi la tgk kat web tv3...kat dlm catch tv ada...u tube pun @ dramamelayu.com...bleh jer tgk...bessstttt n sakit atii ada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!