Sunday, May 23, 2010

KLSS @ KEK LAPIS SELMAH SALLEH

Bismillahirrahmanirrahim dan Assalamualaikum semua!!

Fuhh...fuhh, tiup dulu dah berhabuk rasanya 'umah' aku ni. Dah dekat seminggu x hapdet pun, x sempat rasanya mcm letih jer.. (byk ke keje?)

Oklah straight to da point k. Kali ni aku nak wat promote skit pasal tajuk kat atas tu, actually aku x jual pun kek lapis tuh, api tolong kengkawan since dia x ada blog. Guna FB jer. Aku lak dah promise kat dia nak watkan n3 utk dia kat blog aku .(No komisyen tau, tolong2 jer..bantu membantu. nak buat x reti :D )

Dia ni kawan masa degree kat Mascomm dulu satu course lain kelas. Sekrang ni bakal jd guru. Tgk cikgu pun bleh cari duit lebih tau...heheheee. Aku dah rasa pun kek ni mmg bestt sgt n sedap. tak tipu, kek dia lembab..tak la kering sgt, siap dah order tau. So wat per nak tipu. Dia mmg budak Sarawak n tinggal kat Semenanjung ni, so bukanlah baru blaja2 k, dah mmg asal sana...korang pk2 la sendiri.

So Jom Layan...

Bak kata tuan punya diri..iaitu Puan UMMI

"'Tidak perlu terbang jauh untuk menikmati keaslian cebisan kek lapis Sarawak. Nah!!! Pelbagai jenis Home Made kek lapis Sarawak disediakan khas terus ke rumah anda!!! Adunan sempurna menggunakan butter berkualiti tinggi menjadikan pengalaman anda ketika menikmati kek ini tidak akan dilupakan.
Kek ini mudah dipelpagaikan kegunaanya seperti hadiah untuk tetamu ketika meraikan majlis perkahwinan, majlis cukur jambul cahaya mata, majlis aqiqah, hadiah korporat, majlis hari jadi insan tersayang dan apa saja yang anda idamkan, Perkhidmatan kami meliputi: bungkusan hadiah majlis istimewa, penghantaran terus ke rumah anda"


Kek Lapis Cadbury yang paling best .... 8x8" = RM 90

Kek lapis idola 8x8"= RM 90, separuh RM 45 

ni contoh kek lapis cadbury yg telah dipotong2...pergghh sedap beb tu nampak coklat tu 
(sapa yg suka coklatlah)

Kek Lapis Oreo 8x8" = RM90 , kalu nak separuh 8x4" = RM 45

Ada lagi tp kalu korang yg ada fb tu bleh cari kat.... www.facebook.com/usalleh kek atau cari Salleh Naziha U @ ni aku bg biz kad dia...sesapa yg nak order esply warga lembah klang calling2 la dia. Tester disediakan.. Jgn malu2... k enjoy it



p:s : Ummi hope ko baca n sukee...aku bantu apa yg patut jer..wish u success in da biz n jd cikgu yg berjaya...Amin. (Pasni kang naik rating ko tuh!!) :D

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!