Monday, May 17, 2010

NAPER NAK JOIN GA KENA JADI FOLLOWER?

Aku ni bleh dikatakan dah addicted ngan GA ni, nak2 lak ada sifu mcm Kak Suzie yg bestt tu..
HEHEhehehee...yer arr, hari2 mesti tgk blog dia tau, coz dia mesti hapdet GA baru, aku pun follow arr...kalu x faham then aku tanya dia. Dia ngan baik hati akan menerangkan kat aku itu dan ini. (kak suzie ni entri 'kipass' ker? hahahahahaa)Tak kedekut ilmu tau..cikgu la katakan,ahakss

Ishh balik pd n3 aku tuh, yer arr aku lately ni ada gak terfikir, sume organizer2 GA mesti tulis kat syarat2 yg wajib diikuti utk join GA derang mesti jd follower. Mesti lepas tu follower berdentum2 naik punyaaa. Tp ikhlaskah follower tu? dah habis date GA derang mungkin ada yg x follow lg, so mesti menurun smula follower. (Mesti lepas ni ada organizer bengang ngan n3 aku n disqualified aku kan. ada ke?issh nampak ngat x ikhlas tau)

Mmg ar wat GA salah satu main factor tu nk ramaikan follower, tp kalau dah blog x menarik, nothing can attract reader, nak ke derang follow? (sendri mau ingatla) Biar la x ramai follower (mcm aku ni 2-3 kerat jer kan) tp janji derang setia membaca blog kita, ikuti perkembangannya.(setia ke?jwb kak suzie...heheheee)

Cuba buat syarat2 GA tu lain dari yg lain...(ko buat arr dlu, sibuk suh org buat...:P)

p/s: sekadar luahan dr aku, harap x ada sesapa yg terasa.

4 comments:

mama zharfan said...

setuju ;) tp may be ada benefit jugak dpt follower rela paksa ni via organizing GA ni...kot2 ada yg akan terbuka hati nak terus follow even lps abis contest pun...;) tp lg best klau dpt follower yg sukarela follow kita kan ;)

asfiedaimpiana said...

saya pun stuju :D...kalu yg sukarela (mcm i la yg follow blog u tu, kak. ahaks...pasal contest!!) bleh dikira sbg sukarela ke?hahahaha

beba said...

hehehe..btol gak tu..saya pon hari tu wat contest tu mintak gak jadik follower tp last2 masa check malas nak tengok..hahaha..pening pon ade..sbb ade yang kat comment nama lain..pastu follow ngan nama lain..

tapi follow paksa rela ni cam mama zharfan cakap tu la..maybe ade yang terus follow..and cam saya pon kalau masuk contest yang kena follow ni..follow jek la..tapi pastu malas la nak unfollow ke pe ke..biar jek..

owh..nak mintak nama,alamat asfiedaimpiana la..nnt saya nak buat entry pasal yg giveaway rahsia haritu tu..just mintak awal..nak post sekali gus nnt ngan hadiah2 contest :D

emailkan kat beba_anas [at] yahoo [dot] com ek..thanks..

asfiedaimpiana said...

Beba - heheheheee tq ya...sori la mcm meminta la pulak saya ni, (takut pn penganjur lupa jer)...

pasal follower ada baik n buruknya, selain meramaikan kawan.harap2 biar follower tu ikuti perkembangan kita gak, walaupun skali sebulan.
;-D

neway thanks ya beba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!