Sunday, May 16, 2010

Contest "Cuti-cuti di Cherating"

Aku sertai peraduan ni, tarikh tutup 19 May 2010

Oleh kerana aku tak pernah menginap di Cherating jadi aku sertai ketegori

cool myspace layouts B)Percutian Impianku di Cherating cool myspace layouts


Oktober bakal menjelang dan thn ni genaplah 2thn usia perkahwinan kami. Jadi dengan menyertai peraduan percutian impianku di Cherating akan bakal meralisasikan bulan madu kami buat kali ke 2.
Nape pilih Cherating? Lah namanya pun bulanmadu, bulan madu kalau dgn pasangan mmg tak dapat dipisahkan dengan pantai. betul tak? (1st time bulan madu pun kat Langkawi)
Kalu dapat ke Cherating teringin la menginap kat Impiana Cherating.( Nape impiana? Ishh i mmg suka dgn perkataan impiana tu, tgk la nama blog i tu, asfiedaimpiana. Kalu translate impiana tu maknanya impian saya..sebab Ana tu perkataan arab, dlm melayu maknanya saya)

perghh tgk la pemandangan di impiana waktu mlam, cantik tak? mana tahan beb - amik dr web impianacherating.com


Impian percutian ku di Cherating?
Apa yer? emmm..myspace layouts codes


ni bilik kat impiana cherating - sumber webpage impianaresort cherating

Aku harap bilik yg aku nak check in nanti akan dihias seperti ini...


kemudian...pergi pantai
sambil melihat matahari tenggelam macam ni


macam ni...emm sungguh romantik
kemudian makan malam secara 'candle night dinner' macam ni..
serta dikejutkan dengan ini..

Pagi-pagi pihak hotel sediakan ini..






kemudian bilik mandi dpihak hotel buat mcm ni...




dan mandi bersama macam ni...(gamba illustrasi jer..x adalah nak minum wine mcm tu)

Lepas dah puas semalaman berbulan madu, jom kita ke jalan-jalan cari Makan!! kat mana?

Aku rasa nak la jenguk2 bandar kuantan (psstt...aku penah keje kuantan, tp x penah pun bercuti kat cherating tuh!!) kita gi cari Kepok Lekor Mok NA kat area Tg Lumpur....power tuh!!


dan yang mesti aku akan buat ialah...berjumpa dengan GENG BUS SKOLAH aku yang memang duk kat Kuantan tuh...rindu wooo!!!
perghh...mesti tidak bisa aku lupakan percutian tersebut!!!! (kira 2 dlm 1 - honeymoon jumpe kengkawan!!!)


Tima kasih la pada penganjur YTT yang sudi menganjurkan peraduan ni yer..harap2 adalah rezki hendaknya..Amin



Create your own banner at mybannermaker.com!

1 comment:

yusratravel said...

salam tuan umah,

dah terjah..tp hrp dpt follow syarat contest dgn tepat:-

1) pic cuti2 di cherating dlm N3
2) banner YTT (blue color) di sidebar blog anda.

Thanks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!