Tuesday, May 18, 2010

Ada Apa Dgn 18 Mei?

Happy anniversary to all Phoenicians!!! (Psstt hanya geng tu jer yg tau ;P)

Mengimbau sejarah setahun yg lepas...

Pada tarikh keramat ni setahun yg lepas aku bersama dgn 333 org telah melapor diri utk melaksanakan misi. (cheeh suspen jer bunyi). Mau tak i am one of da lucky person who enter da Premier Services (ada yg x tau apa menatang tuh?...gi cari kat en. google). Igt senang ker nak join, ramai giler yg berebut2 tuh, siap ada yg cari makan dgn buat blog ttg kerja tuh, buat  buku la, ebook etc, punyalah nak dapatkan tips utk join kerja tuh..tp aku Alhamdulillah rezki....smooth jer, cuma last stage jer ada skit sangkut, tp nasib derang bg chance.

Balik pada tajuk kat n3 tu, yer arr setahun yg lepas time2 ni (mlm dah ni) aku n gen, telah dikerah tenaga dan keringat dgn pelbagai xtvt kat Bukit Lagong. (Kat mana bukit lagong tu? aku dulu pun mati2 la igt lagong tu jauh ngat, rupenyer kat selayang jer wehh) mmg tpt dia skit mencabar, dgn hp x bleh bw, tido yg x mencukupi etc.

Pelbagai pengalaman, rintangan dan halangan yg terpaksa aku dan rakan2 tempuhi. Hanya Allah yg tahu. (sumenya dibuat utk melahirkan sorg officer yg berjaya)...so pada rakan2 di luar sana. Aku doakan smoga kita berjaya mengharungi cabaran2 mendatang. (Issshhhh....aku x bleh hurai lebih2 coz kira PNC tau silap2 bleh kena tindakan...so ceta sipi2 jer....hehehehehee)

Once again Happy Anniversary @ Besday to all the Phoenicians

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!