Monday, May 17, 2010

Berpisah Jua Kita Akhirnya...

Huhuhuhuhhu....cam sedih jer kan bunyi tajuk kat atas tu kan. mana tak sedih coz jodoh aku ngan si dia dah berakhir semalam. Hah aku dh bercerai? Eh nonooonoooo...minta dijauhkan nauzubillah. Ishh bukanlah...ni jodoh aku ngan encik lappy aku tuh. Aku dah pun letgo lappy comei aku tuh kat budak UKM, aku advertise kat mudah dekat 1 week gak, then ada gak org nak bli, aku pun lepaskan lah...huhuhuhuhuuuu
ni la encik lappy yg hanya bertahan selama 3 bulan jer ngan aku....byk gak jasa2nya

So sekarang aku guna apa? Ishh mak dah naik pangkat skit, guna IMAC...hahahaha bukan nak berlagak, IMAC pinjam jer, en hubie punya...dia kata nak bg i terus, dia nak beli IPRO...perrrghh x hengat. Dapat yg 2nd hand jer la aku ni...:(
Kira ok gak la dari tak ada, belajar2la bersyukur kan...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!