Sunday, May 2, 2010

Yeaayy I Win My 1st Giveaway!!

WEEEE.....aqak menang.!!! Ni haa...orang tak perasan yg Beba @ Love U n Me Contest ni ada buat 1 giveway...maklumlah entri tu beba tulis kecik ngat...inya bukan entri khas..cuma sapa yg baca jer perasan..tgh mlm td time tgh dok usha2 blog si beba ni..aku terbaca komen dia yg giveway dia buat tu x ada sambutan, bila aku cari..mmg x ada org jawab lg..tu yg aku godak2 cari ler jwpn tu..

ni la gambo si Alif dgn pinky gurl ni..si beba suruh teka sapa gerangan pinky gurl ni..

ni pulak jwpn @ comment aku n beba nyer respon..

Seronok aku 1st time menang..walau x tau apamende hadiahnya..x kisah arr tuh..janji WIN. Tq juga nak ucap kat Beba yg byk beri komen n m'betulkan entri aku dlm join contest dia tu..maklumlah aqak baru jer berkecimpung dlm giveaway ni, masih blaja lg..tu pun nasib ada 1-2 tok guru yg sudi ajar...:D

1 comment:

mama zharfan said...

congrats!! wah, siap letak my pic lagi...:) :)
semoga terus menang byk2 lps ni...kena consistent :) put in more effort :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!