Friday, May 14, 2010

Hadiah The Star "Everlasting Love" Velentine's Day

Huhuhuuu....setelah 3 bulan berlalu, akhirnya hadiah yang ku tunggu2 dah dapat...bukan lambat pasal delivery, tp lambat x pergi amik kat HQ The Star tu...
Actually aku mmg xsambut velentine tu pun, tp kebetulan The Star wat contest, ku suh la hubie masuk via tweeter dia, itupun dah last day dia anto setelah puas ku pujuk rayu...maklumlah inglish dia power n ayat pun aras tinggi, aku ni inglish ayat tahap bawah jer...yg xtra vaganza nyer ayat aku x reti, tuh yg suruh dia masuk. Alhamdulillah nak jd rezki dpt la gak consolation prize worth RM950...



hubie bersama hadiah yg dimenangi...


tak sabar nak tau isi perut, x sempat nak balik umah..buka dlm keta jer, tu pun masih depn HQ The Star...hehehehe


ni la hadiah yg paling mahal..(utk aku la tuh)...facial treatment yg bernilai RM400...ajer gilos aku nak bazir duit byk tu, nasib free. :D



ni la antara isi perutnye (maaf pic terbalik, aku dah puas adjust, [tp x mo lak tegak angin jer]...
hadiah2 yg dimenangi..
-NH Detoxlim capsul (125 biji, bolehla aku kempiskan perut aku dlm masa sbln 1/2..ahaks)
- 2 kotak NH Colla-plus drink (auww..mak nyer kulit akan jd tegang gitu)
- 2 Murad Clarifying cleanser voucher (nak kena tebus sblm 31 Mei 2010..tak lama dah tu)
- Tripollar Facial Treatment (pekebende tuh?)
semua ni ANA yang punya...yela takkan hubie aku kot nak guna? Dia dgn berbesar hati pas kat aku (mmg pun aku yg punyer walau dia x bg, aku tau dah ...hahahaha)
perghh bleh tahan beb hadiah conso...mana aku x ketagih join contest, sampai hubie aku pun jd mangsa (slalu gak kena marah ngan dia, coz dia tensen aku asyik push2 dia jer..huhuhuu. tp aku tetap tak putus asa!!)
akan ada contest lg ni..nak2 tgh nak World Cup ni..banyakk WOOO!!! tunggu!!!

1 comment:

mama zharfan said...

congrats!!! best dpt hadiah ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!