Tuesday, May 18, 2010

Akhirnyaa..My first lucky GA!!

Alhamdulillah akhirnya pn beba telah pun announce benda yg aku ternanti2kan ni, bukan apa dia dah maklumkan kat i benda ni awal2 lg dah, cuma reveal jer blum, tu yg i nanti2kan sgt tuh.. mcm dia kata kat bawah tu.. 
ni clue yg dia bg tuh...dah la ni 1st time aku visit her page. jenuh gak nak godak cari gambo si kenit tu!!

ni pula aku nyer jwpn...auuww malu aku (nampak ngat mcm keterujaan melampau...ahakss)

ni la hadiah yg bakal dihadiahkan...cantik i like u!!

Terima kasih daun keladi la buat pn beba coz buat GA ni...lainkali bleh join lagi..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!