Monday, September 6, 2010

Yeay Rumah Dah Make Over =D

Salam Ramadhan...hari ni dah mlm 28 Ramadhan. Tinggal 2 hari jer lg kan Ramadhan akan meninggalkan kita...Insya Allah panjang umur jumpa lg tahun depan...

Cerita mengemas rumah lagi? =P.
Jangan marah yer....Sabtu haritu cerita pasal kemas rumah, hari ni pun?...haahahaha sebenarnya haritu me tukar langsir jer (cehhh cerita mcm bagus ngat kan), hari smalam ngan hari ni baru betul2 me buat make over...ala-ala Eric Leong gitu, Casa Impian hahahaa

Sebenarnya my sis n my lovely Untie datang rumah smalam...yeayyy suke..sukee. Mestilah me suke sgt coz kalu my Untie @ Mak Chah datang umah me, she will do da make over to my house...hahahaaa, (Adik me slalu bising, asal datang rumah me jer, Mak Chah mesti mengemas...hihihih). Me mmg x reti sgt ke pemalas nak kemas rumah @ decorate rumah ni, apa yg ada mcm tu jerla...me kemas jer la mcm biasa, sapu, mop etc. TP bab mengubah2 kedudukan tu me kurang kreatif...(Adik me pun terror bab kemas2 n deco ni)

So smalam ngan hari ni me tolong Mak Chah kemas rumah me teruknya, (my younger brother pun kena tolong gak),tukar kedudukan perabot yang x seberapa tu, alih ke situ, ke sana, sampailah nampak clean n clear...heheheee bersinar2 gitu...barulah mcm nak sambut raya...lalalalaaa

Hari ni derang dah balik kluang...huhuhuhu...tskk....isskkk...iskk :`(
tp perjuangan sesi kemas mengemas masih kena teruskan juga setelah ditinggalkan amanat untuk diteruskan
Alhamdulillah akhirnya...nampakla sempurna skit...x cantik ngat pun..tp adalah rupa rumah yg nak sambut raya =P

To my Adik ~ tq sis for bring Mak Chah here...me love u all so muchh...muuahh...muuahhh

me with Mak Chah...

3 of us...(actually 4, tp sorang x ada time ni, my sis pun nak jd bini org dah, tp tetap gedizz)


my sweetheart forever...tq love

4 comments:

mama zharfan said...

mana pic umah yg dh siap di make over tu..

ku_Merpati said...

wah...kak fida...mana pic rumah make over..hehhe..anyway, mood raya dtg lg..hehhee

asfiedaimpiana said...

kak suzie n ku_merpati - pic? eeee x nak la upload, bukan cantik mana pun..ie me rasa cantik, tp kalu org tgk buruk, buat malu jer..
so kita kasi pic org yg tolong cantikkan jer..hihihihihi

asfiedaimpiana said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!