Wednesday, September 1, 2010

Iftar @ Carlton Holiday Hotel, S.Alam

Salam Ramdhan..

Alhamdulillah dah 21 Ramadhan hari ni...tinggal beberapa hari jer lg nak ke punghujung Ramadhan. Nak ke penghujung Ramadhan ni lagilah kena perbanyakkan amalan kita kan...moga mendapat Al-Qadr..atau lailatul Qadar @ mlm 1000 bulan (bersamaan 83 thn lebih) banyakkan pahala tu...marilah kita sama2 mengimarahkan malam2 terakhir ni. Insya Allah

Aku lagi nak ke penghujung Ramadhan ni macam rancak jer berbuka di luar, Alhamdulillah rezeki namanya =P. Last Monday aku berbuka di Carlton Holiday S.Alam....harga RM49nett (i came by invitation, kalu x, x adanya yer....rezki jgn ditolak musuh jgn dicari =D) then dah janji ngan my fren nak promote kat blog.....Jom layan pic


jom jalan-jalan pilih makan...
menu utama aku...of coz la...kambing panggang!! =D


banyak kaunter makanan...kat luar n dalam

n the Specialty of the Hotel..Soup GearBox!!


Jemput Makan...=D

Kebanyakan menu adalah menu Masakan Melayu... yg pasti menambat selera.


pssttt...apa tunggu lagi..jom kita jalan2 buka puasa...=P

2 comments:

Sitisifir10 said...

wahaha...dah dekat2 dgn muka mak kamu yea...

asfiedaimpiana said...

biasalah sis...fotostat....hahahahaa
igt lg akak kat mak saya yer..=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!