Friday, September 3, 2010

Menang Voucher Makan @ Doubletree Hotel by Hilton

Salam Ramadhan...

Hari Selasa hari tu aku dapat invitation buka posa kat Doubletree Hotel n amik voucher yg aku menang...join contest kat facebook...dapat voucher utk dine in utk 5 orang....best tuuu...jom layan

ni la pokok yg jadi trademark hotel tu..=D


me n my hubie


saya menang voucher makan utk 5 org


my hubie menang passport diskaun utk makan..

Wee sronoknya sama2 dapat hadiah. Yang buat me bengang tu masa bagi hadiah tu (actually we just need to sign da form no prize giving ceremony pun). MARCOMM Manager tu bleh buat x dulik jer ngan me, dia igt i ni just accompany my hubie, mana taknya dia bg kat my hubie je, kat me dia x bagi pun. Lepas bg kat my hubie dia bg lak kat other winner, me yg kat depan dia, dia ignore jer...GRRRrr last2 me cakap la me salah seorang pemenang n off course i already saw da envelope of mine ;D
Barulah dia tahu n bagi kat me....ngehngehngehhhhhh =P

2 comments:

mama zharfan said...

bestnya menang hadiah mcm ni :)

asfiedaimpiana said...

tq sis, rezki....ni pun hubie ler saya proxy...ngehngehngeh....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!