Thursday, September 23, 2010

Bila Otak Tak Sihat?

Bismillahirrahmanirrahim....Assalamualaikum semua

Wah pestime me blogging di subuh hari ni (sementara nak tunggu solat subuh). Saje rasa windu nak update blog n share ceta ngan kawan2 sume.

Ntah kenapa, dah 2 hari lepas balik keja me mcm ke hna migrain, kepala sebelah kiri sakit sangat, hari Selasa tu kira ok lagi, me bleh control n buat juga keje2 rumah termasuk blogging (ngee ;D ), tapi semalam teruk sangat rasanya. Lepas maghrib me terus rasa x bleh bangun (sian kat my hubie me x masak, nasib ada bekalan dari ofis yg me bawa, bleh gak dia makan, mee tali/mithali tak? ngeee). Me bangun pukul 4.45am ni coz nak solat isyak n kepala pun rasa lega skit (skit jer, ni pun ada skit2 sakit. Mcm ne nak duty kang?)

Ni sakit kepala kira sakit otak la kan? Bukannyer gila yer tak, tapi otak perlukan rehat tu sebab dia sakit betul tak? At least kalu kena sakit kepala ubat nyer tido @ amik Active Fast. Kalau sakit hati nak ubat mcm ne?

Me rasa sejak naik keja dah 3 hari ni, environment ofis dah x segar (bleh rasa n nampak ngat ke'busuk'kan). Tu agaknya me kena sakit kepala. Rupanya ada 'sarang labah2' yang me kena bersihkan. 'Sawang' yang kena clearkan. Tu sebab otak ni tetiba rasa sakit ngat, coz sebelum ni me x perasan rupanya ada 'sawang n sarang'. My fault. Tambah nak kenaa pk 'cara2 nak membersihkan all those things' tu untuk memudahkan kerja2 untuk rakyat...Heeeheee

Okaylah..hari ni mungkin da though day okeh. Coz 1 hari kena jadi gadis2 protokol. Gaddis ke? Ala bukan yang vogue2 n gediz tu okey. Tp mcm penanggah umah orang kawin tu...ngehngehngeh. Untuk majlis sambutan hari raya kat ofis @ Rumah terbuka. (Keje ofis tu x siap laa, emm. Kepala pun masih nyut3)

Me doakan hari ni semuanya akan berjalan lancar n dijauhi daripada musibah serta 'kejadian2' yang x diingini serta 'orang2 yang busuk hati'. Amin

Me nak solat n nak masak kueh teow goreng...lapo la =D

merenung ke langit...apakah hari ini akan 'hujan'?



i really miss herrr so mucchh!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!