Saturday, September 4, 2010

House Cleaning?

Salam Ramadhan.....

Hari ni dah 25 Ramadhan kan.....Alhamdulillah, moga diberi kesempatan utk menghabiskan Ramadhan kali ni..Amin..

Hujung minggu yang bersih..bersih? Ngehngehngeh...kemas rumah daa, bila lagi nak kemas rumah...kasi GEGAR hahahaaa...bukanlah kasi tukar laa. Tukar langsing2 langsir2 sume yg dah berkurun x basuh. Nampak ngat pemalas =P. X sempat la doh..

Harini memang x ke mana-mana, dari pagi lagi keje tukar langsir, tukar itu, tukar ini, kasi basuh n kemas apa yang patut. Then jap lagi my mother in la nak datang, ajak berbuka kat umah me, harusla kasi ceria segala...=P

Sebut pasal kasi tukar ni kan...perrrgghhh nampak ngat me reti buat keje rumah =P, tukar langsir pintu, dekat brapa kali adjust, siap kena sound ngan cik hubie...huhuhuhuhuh teruk ngat me ni, last2 dia yg buat n betulkan...huahuahuaaaa, Mithali ngat..=D (fyi umah me pakai langsir cangkuk banyak tu...so kena pandai2 la adjust, kalu x reti mmg x cantik jadinya)

Hahahahaaa me suka my hubie tolong me...hhihihihiii....while dia pasang itu cangkuk, me bleh update belog basuh n bilas langsir2 kotor tu. (me nyer mesin basuh semi auto) heheheeeee... dah siap me ler akan gantungkan langsir tu...hahahahaha


mekasih Cik Hubie yaa... i lap u
*sronok diye dpt Cookies dr Doubletree Hotel*

2 comments:

mama zharfan said...

seronoknya kemas2 umah tuk raya :)

asfiedaimpiana said...

huhuhuuuu...dah kawin kena ler kemas rumah sendiri kan sis, masa duk ngan parents...x brapa ngat, coz me balik time nak dekat raya jer...hehehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!