Tuesday, September 21, 2010

DUNIA DAYAT DOMAIN GIVEAWAY

due 21 Sept 2010

Salam semua..ngee ntah nape dalam pening2 kepala arini, me ketagih nak join GA @ Contest, tu yg BW mana2 blog kengkawan yg ada update GA @ Contest ni, then me x lupa nak BW kat Malaysiagiveaway.blogspot.com (banyak oo contest dlm ni)

Tgh BW tu me terpandang kat GA...owner ni nak bg free Domain tu utk setahun..pheww best tu kalu dapat..ala syarat2 x susah pun, simple jer (me copy paste dari Dunia Dayat):

  1. kena jadi follower blog ni (kalau follow di facebook dan twitter sekali pun ok juga)
  2. Letak banner contest ni dalam entry korang
  3. Link kan entry ini ni dalam entry yang akan anda buat.
  4. Letak link duniadayat.com dalam blogroll/bloglist.
  5. Nyatakan domain yang anda kehendaki (pastikan domain yang anda pilih belum ada yang punya)
  6. Tag 3 orang kawan anda dan beritahu mereka supaya mereka tahu anda menyertai contest ini.(lebih pun tak apa)
  7. Pastikan domain yang dipilih masih available.
Tarikh tutup hari ni ...off course 11.59pm yer tak. Kira sempat la join ni.

So nama yang me pilih utk free domain tu off course le asfiedaimpiana.com

Me nak tag:

MamaZharfan
Puan Bunga
Noor Afzan

3 comments:

Dayat said...

# Ok dah check
# Number cabutan bertuah blog ni ialah No 50

asfiedaimpiana said...

Harapla bertuah no 50 tu, Amin

Mohamad Nur Hidayat said...

Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

http://duniadayat.com/forum/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!