Tuesday, September 21, 2010

Rezeki Syawal.. Yeayy

Salam Aidilfitri semua...

Yeaayy tepuk23x sambil lompat2 k.. men nak share my triple joyness (betul ke eja?).. Makna taknyer mentang lepas bulan posa ceta pasal makan jer okey. Nape ek? Emm biasalah kalu dah n3 yeayy n yippiee yaayy tu mesti menang ler tu =P

1. Me menang LIKE contest @ Doubletree Hotel kat FB....hadiah best tu 2D 1N stay. (Alhamdulillah menang tu) kira ni awal n akhir contest LIKE yg me join kat FB no more okey. FULLSTOP. NApe?
Seksa nak mampus nak cari pengundi utk undi tau, sampai ada contestant yg main tipu siap creat a/c hantu (igt undi jer ada undi antu kan) betul me n hubie siap go thru dia punya geng yg klik LIKE. Betul punya tipu dlm sekelip mata mula2 26 jer then 1/2 an hour jd 76..gilo kan? (me n hubie mmg sentiasa tgk pg tu so bukan ckp kosong la) time sesubuh hari lak tu..mula2 tgk 6.30am then 7.00am -7.30 meningkat mendadak, tu yg suspen tu. Siap komen kat wall organiser lg tau, n bukan me sorang yg notice budak tu main tipu ada contestant lain pun perasan n derang pun komen kat wall organiser gak. Tp frust gak bila mamat
 penipu tu menang juga..2 hadiah lg dgn a/c yg berlainan...emm tobatt x mo join k

ni pic yg me memang. 1st prize tau


ni pic my hubie
Dia pun menang tpt ke 3 voucher mkn RM150 tau


 
tu nama me kat 1st prize n my hubie 3rd prize =D
ni buat sendri tau bukan proxy :P

2. Then hubie menang 4pass makan to Pre Opening Nando's Ikano...slogan base, my hubie tu kan kaki slogan in english... =D

3. Last adik me lak menang contest Nando's juga..same prize wit my hubie.. (ni proxy okey, coz my hubie yg buat, he also do for me tp x menang )

 
cantik kan..ni original pic by my hubie msa mlm raya kat kg..jenuh nak buat tau ;D
i like dis pic..so sweet okey

So korang kira tak brapa banyakk makannn daa we olss dapat?...makan tido makan tdo jer lah jawabnyer kan...ahaksss...congrats to all da winner ngeeeee..sharing is caring kan?

Hihihihihiii.

1 comment:

mama zharfan said...

congrats as!! best nya hadiah2 tu :)
and pic yg last tu sgt sweet!!!! mcm mana nak buat tu yer.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!