Sunday, September 19, 2010

Lunch @ Open House

Salam Syawal....

Hari ni kul 9am my flight dari kluang ke Putrajaya mula bergerak (Pilot sharp on time taw)....ngeee mana ada flight laa, i naik kuda besi ler =P

Mcm x hepi jer nak balik my sweet home (tp i really miss my BB yg sgt laju ini) coz mood sedang bercuti lg, esok plak nak keje....wat? keje?...takmo laaa
(Rasa teruja nak balik coz nak update my blog yg dah bersawang ni, cian jer x ada org dtg, x new stori sapa nak dtg kan?)

Rasa byknyer stori nak update n nak share kat dlm ni (kalu x ada sapa nak baca, nanti masa2 depan me bleh tgk smula)

Sampai Putrajaya around 12pm terus gi open house my fren @ lunch la...(ni la open house pertama yg me pergi) then dapat la jumpa a few frens there, suka sgt tgk umah kak Ros, she so creative n like to deco here n there. Umah dia yg comei tu pandai jer dia menghias, (umah me sendiri pub me x decorate ngat)
Makan nasi n beberapa lauk pauk yg kak ros masak. Me suka ngat ngan pajeri nanas. Sedap tu (nak2 tgh lapo).
menu yg terhidang


antara tetamu yg hadir...


dan lagi...



tuan rumah @ Kak Ros yang ramah.. =D



pic dgn tuan rumah & teman2...



kuih yg sempat me makan


satu lg kuih..



dan..coklat sedap ni =D



Neway kak Ros 10q for da invitation yer n da delicious meal u serve. Nanti me nasak n jemput kak Ros plak yer.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!