Friday, September 3, 2010

Doubletree With Love Part 1

Salam Ramadhan...

Okes nak sambung ceta pasal menang contest Doubletree Hotel by Hilton
 (psstt kena buat special entri daa =D )

Actually hotel ni baru jer launching 5 Ogos 2010 yg lalu, lokasi dia kalu nak senang igt dekat hotel Crown Princess lama @ dekat The Intermark kat Jalan Ampang tu...berdepan dengan Ampang park

Me happy sangat coz bukan takat amik hadiah tau, tapi siap dapat makan free dekat their famous restaurant Makan Kitchen. Open concept restaurant...we can see Chef cook all the dishes live. Lepas makan kami dibawa melawat bilik2 hotel iaitu Suite n Executive...peerrrgghh mmg best. ;D

MAKAN KITCHEN - ada 5 jenis dapur, iaitu masakan China, Nyonya Peranakan, Melayu, India dan Sarawak...jom layan pic

ni tempat kitorang duduk..design Nyonya Peranakan


ni kaunter masakan melayu


kaunter masakan India Selatan


kaunter masakan India Selatan


Sarawak design


sambal2 n ulaman


Chinese Kitchen


me @ Sarawak restaurant


khusyuk mendengar blogger bercerita, sebelah my hubie tu Jyn @ Dj Hitz.fm


hepinya my hube pegang camera Jyn @ Dj Hitz.fm, lens jer RM6k tau..
total prize of the camera RM12K

perrgghh byk lg pic nak upload  n nak share..
to be continue.. =P

2 comments:

mama zharfan said...

bestnya!!! halal ke tak mkn kat situ :p

asfiedaimpiana said...

ermmm tu x brani nak cakap, tp since restoran ni open kitchen so kita bleh nampak la halal ke tak masakannya...tp menurut kata MARCOMM Manager derang, dia kata halal...sijil tu lambbat lah kot.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!