Wednesday, September 1, 2010

CONTEST SAYA DAN BABY oleh Cik Awynn


aku join contest ni by Cik Awyn due 9 Sept

nak join klik jer SINI

ni gambo aku ngan baby tue :

ni pic aku n my niece - anak adik aku...
(since aku pun blum ada anak lg, bleh yer Cik Awynn,
 coz kat syarat2 x ada lak kata nak kena anak sendiri, ;D)
 Pic ni time aku aku tengah agah dia..tu yg nampak dia pun buka mulut kira bercakap ngan aku ler tue :D
Aku suka ngat ngan pic ni...

Nama baby : Aisyah Nur Umairah
Umur : 5 Bulan
Nama ibunya : Nor Faizah (of coz la bukan aku yer)

aku nak tag:
Mama Aqil
Mama Amir

2 comments:

Cik Awynn said...

elloooo.. penyertaan diterima. good luck taw :)

asfiedaimpiana said...

Tima Kasih ye Cik Awynn...terharu krn penyertaan diterima...:D
Wish i have luck for the contest!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!