Monday, September 6, 2010

C.A.D.B.U.R.Y

Salam Ramadhan...

Korang suka makan cokelat tak? Haaa..tu ada yg angguk tu. Tak? nape? Takut gemuk?...Ishh x adalah...kan ke banyak teori, korang google la sendiri ada yg kata cokelat ni bagus la utk hilangkan stress, utk kurus la etc. Ntah me tak tahu yer ke tak...yg pasti me suka makan cokelat....

perrgghh korang nampak tak tu?...6x4=24 @ 200gm
 itupun 4 pack dah sedekat kat famili member...


ni plak..12pcs zip coklat n strawberry


yg ni? ntah x igt brapa gm dia....pssst yg pasti yg paling mahal okey


apa me nak jd Ugly Betty ker makan coklat bebanyak ni?...peerrgghh brapa RM tu?
eee...makin gumuk la me lepas ni, yer ker gumuk? =P
dah mmg berisi dah, x heran dah...hihihihii

Sebenarnya x byk mana pun perabih duit beli coklat tu..(psstt Cadbury ada contest tak?...best ni kalu ada, byk tu) beli time tgh promosi hari tu...x sampai seratus pun. Ni kira stok me ler, n fyi my peti sejuk x bleh sunyi kosong tanpa cokelat tau. Ni bukan nak promosi Cadbury, tp dah ni stok yg me ada n byk lak tu, sbnrya x ler nak mentahkedarah sumenye, tp rasanya tu adalah  nak buat hadiah GA rasanya...toing...toing...toingg. Tp ntah ke bila me nak buat agaknya, tp still sempat kot, coz xpired date thn depan.

Okehla sekian saja cerita coklat dari coklatholic..hahaha

pssttt nampak tak hint tu...ala tu..tuu....so tunggguuuu

2 comments:

mama zharfan said...

me tak suka choc, tp my hubby is a choclatholic

asfiedaimpiana said...

me sgt suka sis...yg paling me suka kitkat...ntah mcm addicted jer kalu 1week x ada coklat... =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!