Friday, July 16, 2010

LAGENDA BUDAK BERAKHIR....HUHUHUHUU

Salam uollss...fuuhh lamanyer x update. Ciann diari ni berhabuk...fuhhh..fuuuhhh kasi tiup skit. Aku x ada coz gi kursus..then lappy pun x ada nak update... :( 
*windu ngat nak update*

By the way n3 ni nak sambung pasal ceta LBS aku yg lalu pastu nak kasi bakar skit kat afzan (wakaaakakaa) *dia baru dapat beli buku LBS yg hangat mcm pisang goreng tuhh..*

Pada sesapa yg tak tau lagi, LBS ada triology...ada 3 buah semuanya mcm kat bawah ni...harge dia time tuh RM35.00 woo, puas kumpul duit nak beli tau.

                                  
        Yang pertama - Lagenda Budak Setan @ LBS 
Yang kedua - Katerina 
Yang ketiga - Kasyah - Lagenda berakhir


Kasyah - Lagenda Berakhir 
dah 5 tahun novel ni ngan aku..*hihihiii adik aku yg beli*

LBS aku beli masa sekolah menengah...buruk dah buku tu, kulit pun dah koyak tuh bukunyaa..    
  • LBS keluaran Ghost Writer Publishing (ahadiat akashah nyer company)
tu tajuknya...kusam dah buku..


dah 12 tahun dah rupenyer buku nih...(hahahaa saje jer kasi terbalik)

Novel ni mmg best...pada sesapa yg x tau korang dah tau kan...emm tp serius laa filem n drama yg mamat tu buat tak besst ooo.

psstt - ade tgk drama kat tv1 tak tajuk dia 'Dari Mata Arissa'. Drama tu adaptasi dari Buku 'Kau Sayangku', mmg beesstt n 100% ikut ceta dlm buku, baru best nak tgk...sebijik2 pengarah dia olah ikut novel. baru besstt. Sesapa yg nak tau gi la search kat youtube, aku dah tgk dah...dari mula sampai tamat.. THUMB UP laa utk drama tu. Tp kuar kat tv1 sapa yg nak tgk kan...cuba tv3..ramai yg follow

2 comments:

noor afzan said...

uuuu...ada tiga2 ke?
jeles..harus nak rentung ni.
huhu~

seriuslah, mmg x sama novel ngan filem LBS.
novel laaagiiii best.

sis, alaa..
lupa lak pasal kek lapis.
maybe dapat gaji ujung bulan baru leh order.
skang ni tgh kering..
huhu~

asfiedaimpiana said...

heheheheeee....jgn mare yer...sajer mau kasi hot sama u...bc novel lg best kan dari, imaginasi kita lg best...filem rasa nak suruh jer mior hasim manap direct mesti bet mcm ceta Dari Mata Arisa,

OOhh pasal kek tu..hah yer la ok hujung bulan no hal k.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!