Sunday, July 25, 2010

Ku...ku...ku ku Punya Rindu!!

Salam semua...


TAJUK MCM LG AMALINA GITU *sigh*
Hari ni aku menulis nun jauh dari utara tanah air. Meninggalkan suami tercinta sorang2 kat rumah nak dekat seminggu dah ni... next friday br jumpe ;(  (Cian hubie...windu laa aku nanti..huhuhuuu) Kat mana kat utara tuh? Kat tempat biasalah yang ai slalu datang. (thn ni jer dah dekat 6 kali beb aku dtg sini, cemuih dah :P ) tp nak buat camno keje kan. Kalu tak keje mcm mana nak survive..huhuhuhuu

Petang ni hubbie nak fly ker S'wak, jumaat baru dapat jumpa Insya Allah. Ni 1st time hubie fly..kalu tak cian dia jer asyik follow aku jer (yer arr bini dia ni penakut tahap gaban kalu nak outstation, time hubie free bleh la dia teman. Rasanya kalu aku kena stay sorang2 kat bilik hotel @ memana tpt baru sure aku x bleh tido & dah pernah terjadi, aku punya penakut tahap antarabangsa - lampu bilik terang-benderang, tv on n mata x ngantuk, then esoknya sakit kepala seharian, tak ke penaya?)

Mcm mana aku bleh dapat desk yg perlukan aku kena outstation sorang2 ni? Aku bukan x minat 'desk' ni best sgt tp tang kena g sorang2 atau x ass. pompuan x ada aku akan jd kejong kau..naya sungguh!!! (Tp ada orang kisah? x ada maknanyaa..keje is keje..ko penakut ke pemberani ke, apa ada kesah. Kirim salam ok)
Rasa nak meraung jer bila kena outstation sorang2, tp otak kena ligat yer..kena pandai cari jalan. kalu tak aku yang 'jalan'. :D
Windu laa kat hubiee!!

Dia la tempat aku slalu cari gaduh, tpt aku buat masalah...hahahahaaa..sound weird kan? Mmg pun, aku ni slalu jer cari pasal @ buat pasal ngan hubie..ntah sronok @ smulajadi sejak aku kawin. Aku pun x pasti. Oopss cukup-cukup. k

Kang ada yg terbuka hal rumahtangga...takmo-takmo dosa. sikit2 jer ckup..berblog ni bukan nak buka aib sendiri k. dah.

Yang pasti aku windu!! mood angau du hujung minggu *sigh*
*Wink-wink*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!