Saturday, July 10, 2010

kursus oh kursus...

Hari kedua aku jaga kursus kat INSKEB (nama lama tpt ni-due to pnc...bleh gitu?)

Aku berdua jer yg kena jg peserta2 ni n bit lepak tuh dibuatnya.Terkejar2 kami x, mana nak jaga penceramah, peserta n persiapan utk slot seterusnya. (Dugaan n cubaan sungguh jaga kursus kali ni, tp so far both of us manage to do..alhamdulillah) (tp kalu utk bext kursus aku nak tambah u/setia, x lepas beb kalu nak jg peserta dekat 70-80 org ni)

Kursus kali ni aku ada buat perubahan n pembaharuan skit (coz yg sebelum2 ni yg bwh jagaan aku, aku ada terlepas pandang n tak titikberatkan) Apa aku buat kali ni aku tambah solat berjemaah subuh n maghrib serta senam pg n petang (kejam ker?) (uisshh aku nyer kursus tut tu lg dahsyat n ganas tau, lg kurang bls kasihan)
Semua xtvt tu aku wajibkan x ada bg muka punya sapa x ikut arahan siap (eee garang jer bunyi) (garang ker? mcm tak jer coz bebudak tu ada jer x ikut arahan menjawab jer - mjwb tu harus kan ;P)

Aku rasa berbakul lah sumpah seranah derang kat aku ni, lantaklah aku redha kan jer (aku pun dulu gitu juga penah kutuk urusetia2 kursus tut) :D. Nak2 tang solat jemaah tu, haruslah liat n terpaksa kan? Tp aku ckp kat derang time kursus nilah nak didik derang jd pekerja yg ada disiplin, kepimpinan dan paling penting Agama tu sebagai tunjang.

Hari smalam 4/7/2010 - teruk sgt rasa mana taknya sampai dekat kul 1.15pm dah kena buka kaunter p'daftaran n kul 2.30pm nak kena bg taklimat sambung buat ice breaking perrghh non stop! Teerrroorr jer bunyi. Ice breaking 2 jam mcm tak cukup jer, kalu 50 org ok kotni dekat 70 orang amik masa tuh nak melt da ice ;D.

ok to be continue...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!