Friday, July 16, 2010

I am In LOVE Again!!

Salam...

Hahahahaaa Jatuh Cinta Lagi? *ooopppsss, kalu hubie baca naya jer*
Aku tak tau naper aku dah sangat2 jatuh cinta sama 'dia'...angau tahap gaban ni..sehari tak jumpa mcm nak gila..huhuhuuu teruk nyerrr. *somi kat seblah ni tau, ada aku kena ganyang. :P *

Aku tak taulah apa penangan 'dia' bagi kat aku sampai aku angau mcm ni..ni sume si CAPPUCINO punya pasal la..gara2 gi breakfast kat IKEA hari tu, kopi dia free..aku amik la CAPPUCINO ni, so from dat time aku KETAGIHH!!..parah2

Cappucino @ Nando's...peerrggghh sedap dapat pekena secawan!!



Gottchhaa...hah kan dah kantoi.. :P

Bahaya n susah gak kalu dah jd addicted ni...plsss,plss aku x mo laa gilakan kapocino ni...neway i really miss IKEA nyer kapocino tu...huhuhuuu nak ajak hubie g IKEA ahad ni..
*biiee jom bw sayang :D *

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!