Sunday, August 29, 2010

Me Join da Club?

Salam Ramadhan...

Ngeee...mood hepi ngat. nape?

tu dia...my own Iphone :D

My hubie beri izin i beli hp ni, dah lama dah idam since my sony ericson dah meninggal a few month ago, sedih gak coz byk no hp kengkawan yg x dpt diselamatkan.
Then i like Iphone so much coz dah terpengaruh ngan my hubie yg mmg kaki Apple tu, hp dia i slalu kaco..emm mmg best nak compare ngan blackberry (kan blackberry dah kena band kat a few country) coz Iphone mcm laptop bergerak easy n user frendly n can do a lot of things...suke-suke...
My sis pun dah sambar satu smalam, me baru hari ni...heheh

Welcome to da Club...ngeee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!