Tuesday, August 31, 2010

Huh...Penatnyerr

Salam ramadhan....
Short entri...penat n letih, makan banyak agaknya. 2 hari berbuka di luar 2-2 kat hotel bukan nak riak dah rezeki bulan Ramadhan.. :D

Balik rumah sampai dah lewat hari ni, coztadi berbuka di Double Tree Hotel by Hilton (will update the stori later) tetiba buka blog mama zharfan tgk kena tag la pulak, dah tu due GA hari ni lak, fuhh semput gak aku mengedit apa yg patut utk join da GA.. tq to kak suzie coz tag me (org dah tag takkan x reti2 nak join...ni last minit punya join la ni, harap2 diterima :D)

Aku banyak nyer hutang ngan 'blog' aku ni...ada few entri nak kena update n WAJIB lak tu coz dah promise ngan org nak update n promote their place...ngee...sabo yer...

Oh rasanya macam nak buat GA gak la...hadiah dah beli dah...wat types of GA tu yg tgh pk....any idea guys?....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!