Thursday, August 12, 2010

Ahlan Wahsahlan Ya Ramadhan!

KELEBIHAN SOLAT TERAWIH MALAM KETIGA 
" Para malaikat di bawah ‘Arasy menyeru kepada manusia yang mengerjakan solat Tarawih itu agar meneruskan solatnya pada malam-malam yang lain, semoga Allah akan mengampunkan dosa-dosa mereka"

Salam ramadhan ya Sahabat. :D



Lamanyer tuan punya 'rumah' x kemas rumah ni, berhabuk dah rasanya....moh lap2 skit kasi wangi2 n cantik2..kan ramadhan dah datang ni...malulah berhabuk n kusam, x comei jer kalu org dtg bertandang :P ada ker yg datang jenguk?.  Tak kisah lah ada ker tak, yg penting kena kemas. Mcm diri kita juga dibulan2 ramadhan yg mulia. Time2 ni lah nak improve diri tu ngan amal ibadah...huiiiyoooo pahala berlipat ganda tuh..(bg sesapa yg tau mengambil kesempatan, bg yg tak tahu, mesti anggap ramadhan sama jer mcm hari2 lain juga kan)

Oh lupa pulak, by the way kali ni ai bersiaran dari umah my mum kat kluang...wah mak aii adah advance pakai TM internet wireless yg student package dpt free laptop tu. Faham ker aku tulis nih? Laptop x sampai lg, tunggu la 2 minggu lagi kot.

OOPppsss naper ada kat kluang bukan kat ofis? emmm makcik cuti sambut ramadhan la sampai hari ahad ni , pakcik? maaf terpaksa tinggalkan jap dgn izin yer. Apa kes ler, org sambut ramadhan ngan somi, aku leh main tinggal2kan lak, bukan tinggalkan dgn sengaja la, tp ada urusan nak kena uruskan kat kg ni, asyik nak berkepit jer x jadi keje kang,...

Tak mo bebel2 kurang pahala kang ;P

Sempena Ramadhan ni aku nak mohon ampun dan maaf pada semua pembaca blog aku ni yg aku kenal @ tak...jika ada salah bicara, mengguris rasa kalian dengan tulisan2 aku yg x seberapa ni dan selamat menjalani ibadah puasa dengan jayanya disamping keluarga tercinta. SALAM RAMADHAN

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!