Saturday, August 28, 2010

GATHERING GENG BLOGGER AGAIN!!

Salam Ramadhan. Hari yang ke 18 Ramadhan.

Pekabo semua? Sihat @ ada yang sakit2...biasalah dugaan kan dalam bulan puasa ni, aku sendiri awal2 puasa hari tu pun demam n batuk2 yang teruk sehingga x larat nak pergi mana2 pun. Tp ntah macam mana batuk tu hilang sendiri (ubat pun dah habis makan)

Oklah hari ni rasa hepi sangat coz me meet again with them a.k.a Geng Blogger. Ni En. Joe le yang arrange, me x register pun dalam form yg dia buat, tp dah inform will be attend at last minute. Kang isi form tp x datang sian dia. Kali ni me nak update, coz hari tu masa 1st Gath kat Putrajaya me x update pun kat blog, baca kat blog org jer...so see da picture n enjoy seeing. :D

tu dia ramainyee...ni geng time main bowling


ni my teammate..Danial (psst bf Ayu ni ngee), Hafis, Munsyi n Me

tu markah aku..ASF tu...ckit jer...x terror pun :P


ni ngan kengkawan yg bleh thn fames la.. esp Joegrimjow, Long Hafis, Broframestone, Kaizaren, Ayu, Danial, Azrul & alamak bro pakai topi n baju biru tu me x igt nama...sowii
(psst kat blakang tu ada Zool la @ ligakampung..yg pakai topi hitam)

 
me & kaizaren (awek bro ni :P)


ni time buka puasa kat Dataran Kemerdekaan S.Alam
-broframestone, me,eazy & Kaizaren


haa pic ni me nak sgt show off :P coz ada sapa tu?
Arif Shah ngee...fames gilos mamat ni, n off coz ada Joe, Shafirul, Kaizaren, Eazy
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
psstt
.
.
.
.
pssttt ada pic spesel

jeng

jeng

jeng

Ariffshah tu diaa...hahahaaa &
awek cupcakes...heheheh (sori lupa nama)

Thats all da journey today...aku harap aku la yg 1st update hehehehe...enjoy n jgn marah yer..

8 comments:

zool said...

Laju2.. memang pantas sekali mengupdate.. Curi ek gambo2 yg berkaitan

asfiedaimpiana said...

sementara tgh panas...sok2 dah suam..me akan lupa nak update, mcm 1st gath aritu...yer la amik la... :D
Sharing is Caring

Faizal@PeJAY said...

memang org 1st pun...alo gmbr sy takde

asfiedaimpiana said...

aloloooo....sowi u time buke jer kan, rasanya nampakmasa buka, time buka n afterwards me x byk snap n dah blah pun...hohoo...:D

ku_Merpati said...

salam ramadan..wah2..pantas kilat..heheh...follower ke 16..ngeh2...

asfiedaimpiana said...

tq merpati...ngeee br 16 jer...hihihii..skit2 lama2 jd bukit...
pic x byk tu yg cepat update....

MuNsYi SaMa said...

nice to meet u kak asfie. next time kite lwn bowling lg ek.

tak sempat bbuka same sbb cr tempat tak jumpe. hehe

asfiedaimpiana said...

Salam munsyi...tq for visiting me.
Nak lwn bowling lg ker? Ohh no, x mampu la sis nak lwn org yg teror mcm munsyi asyik spare jer ngehngehngeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!