Sunday, August 29, 2010

Alhamdulillah Rezeki Ramadhan

Salam Ramadhan

Yeaayy hepii sangat hari ni n smalam.. nape ek? Coz smalam my hubie dpt msg dkt FB dia menang contest organize by DoubleTree Hotel got 1 Tour pas at The Makan. Then hari ni me plak dapat msg kat FB gak mentioned me as 1 of the winner, tp x tau lak hadiah apa. coz dia dah mention sesapa yg menang tp x respon dia bagi kat org lain, agaknya me ni pemenang gantian kot? :D tak kisah la menang apa pun yg penting me ni proxy jer,hubie yg buatkan ngehngehngeh

Tu hotelnya...cantik tu

Hotel Doubletree by Hilton ni baru jer beroperasi kat Mesia ni, so derang wat promosi la utk fames kan hotel derang. Best kalu dpt stay 1 night kat situ kan...ngee...tp yg pasti me hepi ngat coz both of us menang..Alhamdulillah.

4 comments:

mama zharfan said...

congrats!!!

asfiedaimpiana said...

hehehee...me ni proxy jer sis..both hubie yg buat, kira hubie ler menang...ngehngehngeh

Sitisifir10 said...

Makan besar la nampak gayanya ek...tahniah :)

asfiedaimpiana said...

kak pija...hihihi..x adalah besar ngat tp bolehla...tq yaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!