Saturday, August 14, 2010

Ada Apa Dengan Buku?

Salam ramadhan...


buku apa ni?

Tetiba aku teringat nak upload buku penuh nostalgik ni utk tatapan semua..esp buat Dr. Mazwela kat Hosp Ampang tu. Psstt Maz, ko igt tak pasal buku ni? Lupa dah?

Buku ni dah berumur hampir 16 tahun....tak percaya? serius tak tipu..elok lg dlm simpanan aku ni nasib baik x dimakan anai2...buku masa tgh muda mudi remaja gitu, buku apa ekk? sebenarnya buku ni aku n maz tulis novel...hahaha, gile x igt kami time tu, suka tulis2 novel , jgn x percaya uols..nak2 aku la, kuat berangan n rajin sangat mengarang, sebab tu masa form 4 amik sastera. Kira jiwang karat tu aku la orang nya. Tp sekarang akak nyer jiwang karang tu dah tumpul dik non...x ligat mcm muda mudi remaja.

Buku ni boleh dikatakan nostalgik coz kisah didalamnya ialah kisah cinta yg x kesampaian...opps akak tgh angau time tu, form 2 dah gila bayang ahaks,  akak tulis skit, n maz tulis skit..alah buku 40 pages..byk mana lah ceta boleh tulis, buku yg x ada sampul tu da 1st book, yg bersampul tu kira 2nd book... siap ada cop lg tau..tuu diaa
 ni sign hakcipta terpelihara :P oleh Maz

 Aku sayang sangat nak buang, walau pun sekadar buku 30sen jer time tu lah  tp punya sentimental value yg tinggi, ttg persahabatan, perjuangan, keakraban 2 orang sahabat yg sama2 melayari alam remaja yg penuh dengan suka duka, drama, propa etc...hahahahaaa. (Maz i really miss da moment...time gossip2 depan rumah ko, duduk atas simen kat depan pagar rumah kau malam2...lepak 1-2jam hahahaa. Ceta ttg abg psycho tu..hahahaa..dia dah kawin akhirnya...hihihihi)

Psst buku ni hubie aku pun x penah tau, bukan x nak bg tau coz buku ni kat umah ma famili, x bawa pun, simpan dalam almari...bila aku rindu zaman sekolah2 aku akan cari ler bahan2 ke buku2 aku yg ala2 arkib kat dalam laci putih aku yg ada kat umah tu...byk benda time skolah2 aku simpan, jgn x caya kad raya zaman sek rendah dari kengkwan pun ada lg...punya lah arkib kan aku ni...hihihihihi

Apa cerita buku tu? emm nanti la aku akan masukkan dlm blog ni bila aku free...aku taip smula la..ok

Slamat malam....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!