Tuesday, April 20, 2010

This ma hobbiess...

Aku ni kan memacam jer minat nyerr lah..tak stick pd yg 1 pun..kejap kang suka buat itu..kejap kang suka buat ini..ada masa mcm hangat2 tahi ayam jer..
Tp at last ada gak hasilnya...



ni kad aku buat for ma parents anniversary
setelah sekian lama mengumpul bahan2 mentah
inilah hasilnye :D


Happy anniversary Mak n Abah
12 April 2010

Ni la hasil 3-4 bulan usha blog kak lin.

Hari2 aku mesti buka page dia tgk perkembangan terkini...sronok tau...tp buat nyer makk aii jenuh lama nak dpt hasil. Tp ni lah hasilnya..aku ngat puashati!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!