Monday, April 26, 2010

Love Is You and Me Contest


Aku join contest ni, tarikh tutup 30 April 2010

Contest ni senang jer la...x penin2 kapla pun..korang insert pic momen terindah korang ngan partner tu jer...

Hadiah best tau sponsor oleh Sabah Accesorries



Untuk gambar yang diinginkan...aku pun pilih gambo time raya tahun lepas..purple color gitu...

pic ni hubie yang edit dan buatkan page cover...sweet sangat!!(jgn jeles!!)

Kalaulah aku ni insan terpilih untuk menang...aku nak ngat...hadiah ni..


Jet and Black Diamond Crystal Pearl Jewelery Set..sweetjerrr

So u all kalu nak gak join contest ni Kelik Sini!

5 comments:

beba said...

salam asfiedaimpiana,

saya dah check..tapi ada yang tertinggal ni..url blog saya in your blogroll.. :D

tu jek..nanti dah add bgtau saya ek..

thanks..

beba said...

salam asfiedaimpiana,

saya tak perasan plak yg mana dah diedit tu..hehehe..
apa yg saya maksudkan tu link di sidebar ke blog saya..

cam yang under 'Kawan Tecik-Tecik Masa Skool' or 'da page i always follow...' tu.. :D

beba said...

alamak asfiedaimpiana,

panjang tol nickname awak ni..heheh..
awak letak kat situ mmg dah cantek dah..tapi url nye salah..sepatutnya http://blog.beba-anas.com kat situ dah jadi http://http//blog.beba-anas.com plak..

sorry dah byk kali kena amend plak :D

nnt bitau sy ek..latest by selasa kay..

thankss..

beba said...

ok...
hehhehe..banyak comment saya jek kat sini..
dah complete.. :D
thanks ye for joining...
and good luck..

asfiedaimpiana said...

tq beba...tak perla at least ada gak yg nak komen kat belog saya yg suram ni...heheheee..tq so much yaa...:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!