Monday, April 26, 2010

Setiaku Di FF...Ngeee

(Hari-hari cikgu pergi sekolah x 3)(baca mcm ceta masam2 manis)...hari2 cikgu...tido...zzzz...:D

Aku ni pun mcm cikgu gak..tp cikgu tusyen...hihihiii..isnin,rabu & jumaat aku akan setia menemani En.Bie terchenta ke FF..dah dekat 2 bula keje aku lepas balik keje mesti teman dia...moral support gitu...sampaikan tpt area FF tu (secret,sat gi ada yg gi cari aku kat situ naya jer..hehehehee..takuttt) dah habis aku tawaf dah...mana tak nya..1 sesi 2 jam bb..kelas pula mula pas maghrib....
Nape aku x join skali?...ishh x per arr bio jer la En.Bie soang jer yg join..aku kat opis pun ad gak FC tuh..x yah membazir!!(tp aku suggest kan, better gi FF yg berbayar lg pueh hati tau, yg kat opis aku tuh...emm cian jer alatannya..nak guna lak ramai..faham2 jerla)


inilah kelas en hubie..3x seminggu..trainer en hubie seorang aweks tu..sabo jelah yer!!

Berbalik pd En.Bie aku td..tetiba dia nak join FF setelah tgk BL Asia ler...then dia pun turut memikirkan ttg kesihatan dan masa depan kami, well if u look at his body, u should understand it. Akak jd terharu dik non...:'(

so nak tak nak kami decide korbankan sedikit wang demi masa depan (bak kata orang wang bleh cari tp nyawa?) ini baru jer skit jer view n environment kat dlm tu..macam2 ada..bestt tauu

Atenye..komitmen utk FF mmg tinggi..kena kuatkan semangat utk FF, tp adakalanya terlepas juga..ni dah brapa kali dia skip(...grrr..geram jer)

Ok la En.Bie what ever u r doing, i will always support u...weeee

2 comments:

beba said...

tp yang berbayar mahal ni kita mmg akan committed lagi la kan..ye laa..dah la mahal..takkan nak membazir...and plus diorang ade trainer skali kan..at least akan di guide..bestnye..

kalau free ni..peralatan dier mmg maintenance kureng..dlu time bujang belajar2 lagi saya rajin gak ke gym kat tempat kitorang duduk..tp lama2 mmg yg tu rosak..yg tu tak le pakai..macam2 laa..

asfiedaimpiana said...

betull tu..kita rasa bersemangat sebab kita dah laburkan duit kat situ..tu yg malas pun kena pergi jugaa... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!