Saturday, April 24, 2010

Cuppies n Cokelat

Emm nyummm,nyumm...sedap tak rupe dia?...ni adalah sample yg aku amik dari kak izma yg sudi dan bermurah hati bg kat aku sample2 ni tuk rasa...tq so much yer kak izma...
Cuppie tu bleh thn sedap keknya..cmc isinya...(coklat moist cake)...yg cokelat tu ada memcam jenis gak..kalu u all nak detail bleh pergi kat blog dia seperti yg terpapar tu...(kak izma i tolon promote tau..)

a few types of cokelat made by kak izma


cekelat ni siap bleh req utk packing...she made it herself


ni cupcake ni org panggil edibel picture..(betul ke tak ejaan tu?) bleh makan..tp aku x reti nak mkn.....
so pada viewer yg tgk blog aku ni nak makan kek n cekelat ni bleh ler order kat blog yg tertera kat atas tu...supportla ushanita kita yer...


1 comment:

Mama Qiestina said...

weeeeeeeeee kapkek kak izme glamer gituuu..

wehh ko order yg mana 1?ko watpee cake tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!