Thursday, April 29, 2010

Bacalaitos (Cold Fish Fritters) versi Malaysia

Semalam aku tgk travel & living channel, time tu dia tgh tunjukkan makanan yg paling digemari oleh Rakyat Puerto Ricco nama nya Bacalaitos..


nilah makanan kegemaran rakyat Puerto Ricco...Bacalaitos


Jadi aku pun cubalah buat juga n nilah hasilnya....


heheheee..ni kira cucur udang ler..sebab aku pakai udang, bukan ikan...hehehehe

Aku jd kelakar n bangga gak..coz cekodok tu mmg jd hot food derang laa kat sana, kita kat sini berlambak...!!! Jadi, martabatkanlah makanan tempatan...ahakss

2 comments:

beba said...

hehehe..saya suke cekodok yang letak bawang ikan bilis and kentang tu..selalu gak buat petang2..simple and sedap! pastu wat sos cili sendri..yum2..

orang puerto ricco pon makan cekodok ek...

asfiedaimpiana said...

tula beba...igt kita jer yg makan cekodok...derang punya la favorate mkn cekodok..mcm mkn kepok laa..makan panas2...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!