Monday, January 9, 2012

JBSG | Universal Studio Singapore (USS) Part 2

As salam..

Ok kita samb ceta pasal USS saya tu, jom...

antara kedai2 lama yg terdapat di kaw Hollywood 

persembahan yg terdapat di pentas di Holywood

ni la Battlestar Galactica: HUMAN vs. CYLON - sgt gerun dan maafla x  naik pun

Dgn maskot Sci-Fyi City apatah nama...

Theme Far2 Away - Ala2 Fairy tale gitu...tpt Shrek ni

Cantik kan Castle tu? Kat dalam tu ada Shrek 4-D Adventure
Korang boleh tgk dan rasai pengalaman 4D tu..kerusi siap gerak2 lagi dan yg paling geli bila part ada labah2, kat kaki siap rasa labah2 bergerak tu! geli ...

Madagascar theme, tu pula pintu masuk nak ke Madagascar: A Crate Adventure

Ni pula Madagascar Boogie!
                                                   Come 'move it move it' with the cast!
*Show Times:11:00am, 12:30pm, 2:00pm, 3:30pm, 4:30pm and 6:30pm 
 

Ni replika rumah shrek...nice

aksi tak boleh blah, konon nak buka pintu tp kim salam x boleh yer 

Jurassic PArk 

Tu ialah kaki Dinasour ;P

Balik dulu! hahaha..ada gaya tak? cam real je kan  lori tu gerak..padahal statik jer..

Hajat nak  gambo dgn Kungfu Panda tercapai (masa tu nak gi solat, kebetulan nampak, beratur amik gambo dulu)

Woody Wood Packer plak..
Sume gambar ni diambil oleh krew maskot2 tu..so jgn risau kalu uols ada yg pergi USS tu sensorang..

Cantik kan view malam...
Sebab duduk kat sana dari pagi sampai la nak tutup USS tu, dia tutup pukul 9mlm

ni namanya x ada keje, cam cantik jer pemandangan malam di area New York theme ni.

Muka2 letih..cian kami nak tunggu bas trip pukul 9.30 mlm

FYI, ni adalah skit jer sebagai teaser uols yg nak ke sana, kebanyakan yg theme park tu saya x naik sgt permainan nya sebab terlalu ramai orang (walau pergi hari khamis) ada can pergi untuk kali ke 2 pula :)
Kalau uols nak tahu lebih lanjut pasal USS tu klik jer di Resort World Sentosa




1 comment:

Marina said...

akak pgi 29hb ke? kalau cam tu samela kiter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!