Thursday, January 19, 2012

Besday Treat From Best Budiey

Assalamualaikum

Jgn muak yer coz sampai 3ntri ceta beday tak hengat hikhikhik

Last friday, my old schoo frend aka Bakal DM biz ni treat me kat TGIF Alamanda, kesian dia gara2 miscomm punya pasal dia kena tunggu me coz lambat sampai sebab tunggu bas.

This is 2nd time makan kat TGIF. Sok sek sok sek sembang sampai pukul 3.30 nasib x keje time tu.

Tapi yg bestnya kalu celeb besday kat TGIF derang akan kenakan korang dan dlm masa yg sama meraikan befay person. So same goes to me, patutla supervisor derang tu asyik nak amik pinggan makan me tu, me pun ckp kat my fren tu, nape derang sibuk sgt nak collect pinggan, sampai 3x derang tanya.

At last x habis makan, me pun redha la pinggan tu di ambil. Then x lama kemudian me nampak derang bawa a glass of sundae dgn lilin, tot my fren punya, tp dia g kat me n ask me bangun suh nyanyi..what n.y.a.n.y.i? Kim salam uols me x reti nak nyanyi, siap bg bekas lada hitam as mic..me x nak pun last2 me bg speech for my fren (time tu siap speakang tau, apahal ntah pi ckp omputih time tu)

Then they all nyanyi beday song n ask me close my eyes n make a wish, kim salam me nak buat cam tu, of course me baca doa la dlm hati. Yg my fren dah gelak2..

So althou only both of us (actually lunch date) but the moment will remains as best things in my life as my besday treat fm her on my 30's..tq so much Cik Du!

1 comment:

LiTtLe^m3 said...

hope not too late to wish happy belated birthday :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!