Monday, September 28, 2015

Menjamu Selera di Aroma Ikan Bakar Jeram

Salam,

Alhamdulillah cuti hujung diminggu dimanfaatkan dengan day trip bersama suami di sekitar selangor.


Sabtu lepas berpeluang ke Kuala Selangor, tapi disebabkan jerebu tak la melawat tempat2 bersejarah & pelancongan, cuma pergi jjcm jelah..


Jom kita ke Aroma Ikan Bakar yang terletak di tepi pantai - nak pergi lalu jalan   Pantai jeram, nanti sebelum pantai ada selekoh kiri belok, sebab kalu terus ke pantai mmg ada 1 kedai ikan bakar, tp kami pergi yg ni dia di selekoh dan belakang sikit dari yg tepi pantai tu...lagi meriah dan seronok, terletak di tepi pantai juga, tp jerebu mmg x cantik le

Nak dtg berkumpulan kena buat tempahan. Kalu ikutkan mmg boleh muat 1k org tp orang mmg ramai, nasib datang awal...








Siap ada gerai jual mainan kanak2 bersiaplah ibubapa dgn duit ye..😊




          Ootd tudung by Nur Amirah II


Menu - semua bermula dari rM5 ke atas sekilo, ikan fresh2, pepapan RM25/paket. Harga termasuk bermasak...


Nak jd cerita duit bawa x byk, makan pula ambil 2 ekor ketam, 1 potong Pari, 3 ekor sotong, nasi putih 2, air kelapa 2 total RM80.70 selamat 


Pada saya yg gemar makan ikan bakar, rasanya kat tempat kami selalu makan Medan Ikan Bakar Sg Merab lg sedap kalu bab bakar2 walau bukan di tepi pantai...harga sama je..








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!