Saturday, September 19, 2015

Grand Opening Butik Werda

Salam...


Tik tok tik tok 
Aishh beberapa jam je lagi uols perasmian butik tudung muslimah jenama Werda nak dilancarkan...
Ai pula nebes ni..tu yg tdo lg...

Insya Allah esok juga merupakan penampilan sulung or baby sulung giteww untuk Pav's Lover Bakery Dessert Table...fuhhh berpeluh n nebesss kite tau...

Tadi singgah sambil2 tengok BFF suami ai pasang khemah - Izzicanopy - uikss cantik uolss terasa2 arabian night (tu blum siap 100% masa kite jengah td) kalu dah siap esok fuhh mesti meletops cantek..banyak dah retis2 yg ambil khemah dari izzicanopy tu..gi le jengah instagram mereka. 

Jangan lupa temujanji dgn Werda mula jam 9 pagi tau - ada 200 goodies bag menanti uols... Oppss lupa lokasi kat Bangi Sental le 😆

😊







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!