Friday, November 4, 2011

Homemade Coklat - 300 biji with Hazelnut

Assalamualaikum,

Selamat menyambut Aidiladha buat semua muslimin & muslimat. Kali ni x balik beraya johor (hr raya puasa kan dah balik sana n cuti lama) so kali ni bos kata balik klang jer :(

Kan, pompuan @ isteri2 ni kalu sebut balik umah FIL perasaan tu rs cam x enjoy jer (for certain ppl la, x sume yg rs cam tu kan) nape ek? :p

Hurmm..sebut pasal homemade coklat, me dpt order tuk buat 300 biji utk wedding gift (eleh sendiri yg gatal offer diri tu, eleh nak promote ye juga kan?) :p
Nak minggu depan n ada hazelnut, nasib bhn2 tuk buat sume ada, mlm ni boleh la mula buat, ekekeke

2 comments:

kak ina kl said...

wah tahniah dah dpt tempahan...best aa camtu.

tak berani aa makan ais krim yogurt mahal camtu..kalau sorang tak per ni berderet-deret

asfiedaimpiana said...

kak ina tq for ur comment ;D

Alhamdulillah, boleh la skit2 jer...

Ice krim tutty frutty tu? me mula2 mmg x brapa minat, tp dah rasa perghh sodapp..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!