Friday, November 18, 2011

PHD - Bukan Senang Nak Hadapi

Assalamualaikum,

Hari Jumaaat kelmarin, en suami ada mock trial depend viva utk PHD dia..me pun tumpang nervous..presentatation tu pukul 11am. Dlm pukul 12.30pm me pun telefon nak tau perkembangan. Dr suara dia, cam tak bermaya je me tau something bad was happen. Dia pun x ada mood nak cakap. So me x tanaya byk.

Ptg tu me balik rumah, dia masih moody, dia kata teruk dia kena bantai ngan supervisor dia. Sabar jela. Lain2 ceta dia tak mo cakap. Tp bila me sentuh dia, tetiba me pun tumpang sedih. Sebab me tau situasi dia n bagaimana dia struggle nak catch up with his supervisor who give me him last minute guide lines dan suddenly dalam mock viva tu supervisor dia pun hentam dia juga. Mau dia x bengang.

Tapi kan nasib baik tu cuma trial jer, yg betul2 blum lagi, so dia masih ada masa nak perbaiki lagi as his supervisor need it.

Bila tgk keadaan suami yg cam tu me pun tumpang suspen n terfikir macam mana me nak amik master nanti ek.. Huhuhuhuuu

Mode - share the happiness n also the sadness..kan?

1 comment:

NinaAz said...

HEBATNYA..phd DAH..SY TERINGIN NAK AMBIK MASTER..tapi postpone.postpone..hehee..ingt nak kawin dulu..huuu

http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/sarapan-yang-sihat-dan-luar-biasa-hebat.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!