Monday, November 21, 2011

Solat - Tandas Kat Malaysia Pun Mcm Kat Oversea!

Assalamualaikum..

Hari ni kena g dataran Merdeka nak support Team malaysia ganyang Indonesia, pas tu kena tugas sekali. Sampai dataran maghrib, cari surau tak jumpa. Surau di perpustakaan KL pula dah tutup x nak bg chance langsung org nak solat. Last2 kami pakat solat dalam toilet belakang Di tebing, mmg la x brapa bersih sgt cam kat Oversea tu tp Alhamdulillah me bawa bekal suratkhabar lama. Cari kiblat gunalah gajet yg ada (kata hp masing2 canggih kan)..

Moral - nak solat di mana2 pun boleh janji bersih dan menurut syariat..

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!