Sunday, November 20, 2011

Terasa Jakun - Gula-Gula Nama Pengantin

Assalamualaikum,

Tadi jumpa kawan lama sekolah men. Dia dtg siap bawakan door gift kwn kami yg kawin semalam di Concorde Hotel Shah Alam untuk me. Ada lebih byk coz kat meja tu dia n hubby ke duduk. Terharu sgt coz dia igt kat me ok. XD (blushing)

Then wat so special, door gift tu ialah gula2 yg tertulis nama pengantin.Serius me jakun coz x penah jumpa lg gula2 cam ni. Its so sweet (mmg dah sweet gula2 tu, hadiah pun sweet) sgt door gift comei tu..

Gula2 tu pu rasa sedap suweett gitu.. ;)

Tq la pada Cik Du yg bawakan tu yer..jasa mu ku kenang..

2 comments:

NinaAz said...

hehehe...tq drop a comment pepagi ni..heee..memang la mahal kalau kira hari ni saja..kalau kira untuk sebulan.. lebih kurang dengan nasi lemak yang kita beli selama sebulan..hehehehehe =)

shellaezywan said...

hai..nak tanya, mana nak order doorgift mcm ni ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!