Wednesday, June 30, 2010

Hadiah Dah Sampai!!..Yeayy

Salam semua...

Emm petang td epi sangat.. senyum sampai ke telinga bila balik dr ambil wuduk nak solat asar coz aku nampak parcel hadiah myHorizon dah sampai.. :D
Dengan rakus aku buka lah ia...jeng..jeng...n this is da items inside


ni la barang2 yg aii menang...hehehee

Organizer dah tepon 2 weeks ago, tp br hari ni dapat..huhuuu..sukee aiii

(amik dr blog mamazharfan,sori yer kak coz x dpt nak buka page dia la) nama aii yg no 24..tu


By the way for Beba..ni hadiah yg i terima dari u...cantik n terima kasihh yer..n sorii lambat upload..dah pakai pun gelangnyaa..muat2 jer coz tgn aii ni beso!! :D :P


gelang menang GA dari blog pn Beba Anas... ;P
tq yaa

*laju jer update  n pendek jer coz hubie nak pakai laptop. :( 
 terganggu tau...*

2 comments:

mama zharfan said...

as..apa item dari myhorizon tu?

asfiedaimpiana said...

my horizon notebook n manet fridge,nissan 4 in 1 pen,sunway pyramid privillage card, sakea sushi rm10, n windscreen...tu je :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!