Sunday, June 6, 2010

dup dap dup ~~~~~ http://heartbeat.my/blog-for-gifts.asp





Ni aku ambil dari web dia ...syarat2 nya..(maaf la bahasa inggeris la..harap2 faham yer tp aku cuba terjemahkan)
Do you own a blog? Do you want a FREE DIY Photo gifts?
Anda ada blog? Mahukan Hadiah Gambar Buat Sendiri Secara Percuma?
If the answer is YES, just blog about HeartBeat.my TODAY, and we will FREE you a
Photo Color Mug X 2pcs worth RM50 OR Both sided Printing Photo Tee worth RM45
printed with your own photos. Interested?
(Jika YA, hanya tulis mengenai Heartbeat.my hari ini, dan kami akan beri anda Mug Gambar Bewarna Percuma sebanyak 2 unit yang bernilai RM50 atau Photo Tee Bercetak depan belakang bernilai RM45 yang dicetak gambar anda. Berminat?)
Terms & Condition apply:
Syarat & peraturan:

- Your blog must be an active blog (at least FIVE posts at month and at least 6 months old)
(blog anda mestilah aktif (sekurang-kurangnya 5 post sebulan dan blog berusia 6 bulan dan ke atas)

- Word count must be more than 400 words
(mesti lebih dari 400 patah perkataan)

- Must insert at least TWO photos either from our websites or created by yourself
(mesti letak paling kurang 2 keping gambar dari website kami atau rekaan anda sendiri)
- Must insert a link to http://heartbeat.my/
(mesti letak link http://heartbeat.my)

- English, Malay or Chinese Languages only
(B.Inggeris, Melayu @ China sahaja)

How to send us your review?
(Bagaimana untuk hantar kepada kami review anda?)

1. Write your post with at least 400 words
(tulis post anda paling kurang 400 patah perkataan)

2. Insert at least TWO picture
(Letak paling kurang 2 gambar)

3. Save in Ms Word format,
(Simpan di format MS Word)

4. Email to order@heartbeat.my
(Email ke order@heartbeat.my)

We will review your post and revert to you in 24 hours.
(Kami akan melihat post anda dan maklum kepada anda dalam tempoh 24 jam)
Apakebendenyer heartbeat.my ni?









Heartbeat.my ni ianya sebuah website yg menyediakan hadiah2 @ sauveniour yang unik dan special made kepada pengguna2 laman web yg mmg x suka nak gi cari kat kedai dan hanya suka duk usha depan computer.(mcm aku ni)..itulah kelebihan internet ni


Company ni dah tertubuh pada tahun 2006 lg dah dan sekrang ni tgh expand biz dia ke utara dan selatan tanahair ni. Agaknya sebelum ni hanya org kat lembah klang jer yg dapat beli hadiah2 special made ni.(mana aci org kat utara dan selatan nak rasa jugak kan.)



Apa yang menarik tentang heartbeat.my ni?


Ishh macam2 ada (bunyi dalam nada pakcik astro)..korang bleh pilih jer korang nak apa, antaranya;






korang bleh print gambar korang pada barang2 kristal


buat anak2..bleh printkan gambo pada puzzle..(best apa..muka anak2 @ famili pada puzzle pastu main cantum2..kelas gitu)






yang best tu bleh print pic kita kat mug tau...@ pic org2 tersayang...kelass gitu..bila minum igt si dia jer kan. ;D



yang palingg beshh tu bleh print pic dekat bantal tuuu..eeee suke-suke...boleh bawa tido tiap2 malam beb


dan ni ialah fotokad..boleh buat koleksi sendiri...sukeee


Tu sedikit sebanyak yg aku amik kat page tu...ehh ada lagi laa yg x ada dlm pic tu antara lain - t.shirt,ceramic tile, cosmetic mirror, mini tee,button badge, sticker kereta, rantai kunci, coaster dan lain-lain lagi.

Emm yang mana satu pilihan aku ekk?


Setelah dilihat cenderamata yang ada kat page tu...akhirnya aku jumpe benda ni yang paling mengujakan....taaraaa








dan ini!!.. harganya RM59.00
Jadi korang, apa yg tengok jer..tak nak ker? aku dah jumpa barang kegemaran aku, korang tak nak ker? jom gi ke http://heartbeat.my/ tau... mama qies tak nak order utk qies ker?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers

Saat Kasih Bersemi

Daisypath Anniversary tickers

The Best Place To Purchase Gift!!